Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SJÄLVINSIKT


SOCIAL FOBI

jag saknar kompetens för grupptillhörighet
en släng av social fobi
då blir man ensam




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-24 07:22



Bookmark and Share


  Koloristen
Helt okej att vara "ensam". Nailed it!
2023-03-10

  rostspik VIP
Men du saknar nog inte kompetens för individualism. Bra text, komprimerad och tydlig!
2023-03-10

  Foohexa
Alla är ”ensam”
En grupp för sig
Men få är ensam jämt
Den riktiga ensamheten går förbi de flesta.

Dem som inte kan skriva
Tala
Göra sig förstådd

Se
Ta trapporna
Sluta missbruka
Eller ha 30 spänn till bussen

Resten är psykosomatiska val

Jag är ju här :)
2023-02-24

  Öknens Ros VIP
Du är inte ensam. Vi är många ensamma som lider av social fobi.
2023-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP