Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att vara

Du vilar en stund-
i hjärtat av dina drömmar
stiger solen
stiger broarnas fästen
i sina fundament.




Fri vers av Margit Grell
Läst 113 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-02-24 23:10



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tillvaron lyfter.
2023-03-03

  Kajan VIP
Underbar stund, närmast sakral. Livets möjligheter framträder . En dikt att tycka mycket om.
2023-02-25

  Kungskobran VIP
En ny förtröstansfull dag har börjat
2023-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell