Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SYN GENOM ETT SKOLFÖNSTER


Nyckelpigan

Jag såg en nyckelpiga i mars när jag var barn. Undrar hur länge den dröjer i år...




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-02-25 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP