Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek lyser igenom

Jag vet inget vackrare
att se på än alla som
andra ser som stackare
för att livet är bakom.
Allt de ser är livets slut,
skönhet vet de inget om.

Hur en människa ser ut
är inget mot den inom.
Den som levt i många år
blir vacker allt eftersom
tiden sätter sina spår.
Kärlek lyser igenom...




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-26 06:29



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Värmande är din mjuka dikt - "kärlek lyser igenom" . Varmt tack!
2023-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP