Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Global kärlek



Kom hela världen!
Alla dina färger, alla dina stämmor!

Krymp enfalds monotoni till murket krusbär!




Fri vers av Staffan Nilsson
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-27 19:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om uppmaningen här. Alla behövs, annars blir det entonigt. Murket krusbär får mig att tänka på snigel på näsan. Ett barn som önskade det till de som inte betalt TV licens. :o)
2023-03-14

  Emanuel Sigridsson VIP
Som att öppna fönstret en vårdag, med påslaget: en sista rad som heter duga.
2023-02-27

  Staffan Nilsson
Du har helt rätt att ingen despot kan göra nåt åt det!
2023-02-27

    Sefarge VIP
Bra Färg-uppmärksammat skrivet!
Regnbågen lyser ibland
även över Ryssland
Och det kan inte
ens Putin med
sitt våld göra
någonting
åt?
;)


2023-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Nilsson
Staffan Nilsson