Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8637

 

 

Nyheter från väst

propaganda från öst och

däremellan ryms

de som inte har någon

som lyssnar på deras röst

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-28 10:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nyheter samt rapporter går det att skriva om, frågan är vad som är fakta eller mera tycke om händelser... tycker då åtminstone en deltagande.
2023-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP