Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKRIVARLYAN 1 MARS-23 01-03

Av antalet registrerade titlar i The National
Library of Sweden med hela 75 stycken hitills
konkurrerar du snart ut självaste Strindberg.

-Det var väl att ta i när det komma till kvalite
och kvantitet mem några hyllmetrar har det
blivit som i framtiden komma få plats på en
nagel av ett mikrochip.

Men vad omfattas er produktion av för ämnen ?

-Har som princip följa ett ämne för var titel att
gräva ner mig i som jag dock inte alltid lyckas
hålla på grund av bristande disciplin och koncen-
tration.

Inga romaner på gång !?

-Går omkring och bär på ett koncept omfattande
samtliga ämnesområden så ingredienserna lär bli
omfattande om den ser dagens ljus med ambition
göra bokslut på världens frågor om varat och intet.

Så ni finner skrivandet som ert uttrycksmedel
mao ?

-Ja, och om ni ursäktar så finna jag det mer
givande istället för att föra dialog med er.

-

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-03-01 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP