Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ständigt dessa figurer som vill styra och kontrollera poeter.se trots att de saknar fullmakt och befogenhet.


PEKPINNARNA

Pekpinnarna 

kommer ständigt fram

De står aldrig där och

samlar damm

Vi får ständigt

nya direktiv

Och en hel del

kassa korrektiv

Nu vill man ha

rättning i "sitt" led

Men jag tänker

INTE vara med

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/3 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2023-03-01 12:32



Bookmark and Share


  Thylacine
Nej, låt dig inte rättas in i deras led.
Du är en frisk och ärlig fläkt här på poeter.
Bra skrivet förresten!
2023-03-01

  MaLo VIP
Du är starkare än jag.
2023-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP