Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKAN.

är att sova framför-
ett öppet fönster.
känna att jag .'
får luft-
slippa all rök.
av sina granar.
tack gode gud.
jag behöver inget anat .
bara att må bra.
har sovit två timmar .
mellan klockan 10 o 12 i dag.
trött så trött på alt-.
är rädd för all parfym lukt.
o rök det är inte kul att vara svimfärdig jämt.
därför det finns ingen kraft kvar snart,
av birgitta skrev i dag 1.3.2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-01 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP