Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8641

 

 

En krackelerad

självbild sprickan i spegeln

går från kant till kant




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-03 01:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra beskrivet. Som livets krackeleringar.
2023-03-04

  lodjuret/seglare VIP
Texten är läst och funnen värd att tänka till om.
2023-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP