Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LEV GENOM MIG

Lev genom mig

Du som fött mig på nytt

Hjälp mig att glömma

den tid som har flytt

Alla fadäser

och misslyckanden

Lev genom mig

Du som ÄR helgelsen!

 

Lev genom mig

och låt mig stå tillbaka

Lev genom mig

Hjälp mig bedja och vaka

Jag är ett kärl

Du är skatten däri

Sjung genom mig

himmelens melodi

 

 

Nu är jag död

och nu lever ej jag

Livet ska levas

blott till Ditt behag

Korsfäst är jag

för den värld

som Dig bjöd

törnen och galla

ja, prygel och död

 

Lev genom mig

Du som snart komma skall

Babylons saga

ska snart vara all

Lev genom mig

Du som blivit mitt liv

Öppnade ögon

nu Jesus mig giv!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/3 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-03-03 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP