Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Causa sui



Trädgårdar fulla av plantor
hjärtan fulla av sorg
stunder fulla av tid
tiden full av minnen
Romanser full av liv
livet fullt av romanser
sinnena fulla av mening
Stränder fulla av sand
långt borta full av närhet
Hörnen fulla av fällor
Huvudet fullt av slut
Uppstarten väcker förundran
Stötar fyllda av häpnad
Avgångar full av farväl
Farväl fulla av tårar
En röst full av ensamhet
Ensamhet full av trohet
Oceaner fulla av tomhet
Djupet fullt av stackars varelser.




Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-03-04 00:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Samt kommentarer full
av missunsamma
parasiter?
;)
2023-03-05

    Tidsljus
Hårbotten full av löss.
2023-03-04

    Tidsljus
Tjocktarm full av divertiklar.
2023-03-04

    Sefarge VIP
Njut-full
Poesi!
;)
2023-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Forum fulla av fånar.
2023-03-04

  Elinor Sörensson VIP
Som ett livets bokslut
i ett poetiskt andetag.
2023-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP