Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elsa söderman normanö spillersboda.

du var en glad o varm människa.
jag pratade med dig i telefon.
i 20 års tid var o hälsade på -
dig o min pappa bruns borrare erland.
han bodde hos dig i 20 år.
hjälpte dig med allting,
ja han borrade brunnar ,
omkring hela stockholm.
det jag tycker är hemskt.
han fick inte bo i huset.
fick bo i en vedbod.
han frös var inte välkommen in i huset.
när elsa dogjag fick hämta han i nortälje
han hade fått hjärnblödning hans vän ringde.
han hamnade på sjukhus blev förlamad.
levde ett o halvt år efter elsa.
vem är så hjärtlös ha hade bott hos elsa i 20 år,.
synden straffar sig själv ordspråket .
bruns borare erlands dotter birgittaskrev nu 4.4 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-04 11:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ett tidsdokumet av mänskligt liv
Att bevara för samhälls sam
-vetet till kommande släkte?

2023-03-04
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP