Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8643

 

 

Stearinljusets

flämtande låga andas

kort innan den dör




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-04 19:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Skorna kippade efter andan, där var skorna flämtande låga och bäraren slocknade först vid omkring åtta glas...
2023-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP