Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkrets makter

fånga mina tankar.
du kan inte fånga.
mina tankar.
göra som du vill.
du kan inte tro.
att jag tror på.
mörkret du sänder mig.
jag känner min kraft
försvinner i bland.
hur du vill förändra .
mina tankar.
jag känner mörkret
drar i mig.
jag håller fast.
vid livet o kärleken.
jag vet det finns ondska.
du skall aldrig fånga mig.
jag tänker på gud o änglarna.
tänker på healing
kärleken skall åter vinna .
av birgitta skrev nu 5.3 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-05 10:42



Bookmark and Share


    Esa Salomaa
en bra dikt om att hålla sig fri från andras påverkan. Om jag fattat rätt :)
2023-03-05
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP