Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Flytande/flyende minnen

Håven kastar sin skugga
över flytande/flyende
minnen

Gjutna som olja över
vatten
I regnbågens färger

Fånga
och söka hålla kvar
En omöjlighet
för håven fylld av hål

När tiden tunnat ut
substansen
av det som utgjorde
hela innehållet en gång




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-05 11:22



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Minnen som glider bort eller förvanskas med tiden. Fin liknelse!
2023-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP