Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkhälsomyndigheten varnar:


Ta inte ett glas var gång som konspiratörerna ljuger.
Ingen mänska klarar så många shots.




Övriga genrer av Staffan Nilsson
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-06 10:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Komplext med dessa så kallade konspiratörer. Vad ska man egentligen tro?
2023-03-26

  Koloristen
Verkligheten överträffar de s k konspirationerna. Skål!
2023-03-10

  Emanuel Sigridsson VIP
Trots allt kanske det kan vara frestande: att bedöva sig så man inte märker av mörkerfolket.
2023-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Nilsson
Staffan Nilsson