Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iakttaglelser en marsdag


BRYTNINGSTID

Drivorna krymper långsamt
mycket is
tendenser till vattenpölar
knoppanlag bildas

Sjösättningen dröjer
efter tre gånger snart
och två gånger strax
lär det hända




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-09 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP