Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Konst på orten

De ser så verkliga ut
när de leker i snön
Rådjuret i brons
och hunden
De förgyller min dag
de båda
Och övriga med
De djur av skilda slag
som rör sig lätt och ledigt
Ett uppdelat levande
konstverk utgör de alla
Med katter, hundar, grisar
rådjur, bockar, ett svanpar
och harar som rör sig fritt mellan
hyreshusen
Det är så det ska va med
kulturen tycker jag
Nära sina följare
var dag
Som ett välkommet
inslag i vardagens gråhet
och tristess
Det är då konsten är som bäst




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-09 13:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vi har en man av brons som solar sig i en solstol i snön, han gör mig glad när jag kör förbi ibland
2023-03-10

  Solstrale VIP
Tack för glädjen! En fin metafor för livets mirakler!
2023-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Så sant.
Coolt.
Vi har en panter på en trädgren nere på stan.
Älskar den.
2023-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP