Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med internetverktyget 'Gogel Crome', följer en massa irriterande korta nyhetsinslag i form av små rektangulära skyltar. 'I Stav-angel hände det och det', 'I Berling hände det och det'. Jag skiter väl i vad som händer på andra planeter i världe


Jag blir så, påstår Torkel...




...irriterad av 'bara den, alltså',
när jag gör inte bara ett fel
eller misstag.

Utan gång på gång, märkligt i sanning.
Han har i förtroende sagt 'saker'
och den i raden av

uttalade förtroenden lär ha varit
'Jag skulle inte anställa mig själv,
ens om jag hade enskild firma'.





(Om bilden.
Vilket är en platta av metall i gatan,
som får illustrera planeterna kring jorden,
som är universums mitt.
Vilken här illustrerats av formen av en
armbandsklocka, som ligger rätt i tiden.
Aldrig har det sålts så många armbandsur
som nu, sedan WWII, trots alla dessa
förfärliga mobiltelefoners invasion.
Solen är ingen planet, utan en stjärna,
ungefär som Margaretha B. eller Tomas H.
Vilka är helt enkelt strålande.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-03-09 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP