Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKA MAN LÄXAS UPP?

Ska man läxas upp

av någon liten mupp?

Ska man veta hut

på grund av hans beslut?

Jag vägrar resolut

Han borde kastas ut

En stalker är ett fån

Så dra! Stick härifrån!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/3 2023

 

Leve Israel!

Fram för fler bosättningar!

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-03-11 17:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Leve sionismen!
2023-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP