Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tallarna ( högt över alla oss andra)



Spanare som
spejar ut
över alla dom andra

Över skogens
mörka granar
och björkens
vita stammar

I skymningen
med sträckta svarta
stammar

Förvandlade
till urtidsdjur
på rad

På upphöjda
platser
Högt över
alla oss andra

Står tallarna på rad




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-11 19:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin bild och dikt om dessa nordens palmer med sitt huvud och långa ben
2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP