Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text eterisk. Av fofipops 2023-03-13.


Kommentar på en text (2743) bara ord






De sista två raderna känns
som om hela texten lyfter så,

själen kan nog flyga
men en kropp kan stundom gå...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-18 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP