Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har stundom fallit på min lott att söka förklara verkligheten för andra människor, andra än jag själv alltså. Ja, min eget sätt att se på min egen verklighet, alltså. Inte 'liksom' då, som de sade det 1973 eller 'typ' 2012, utan 'liksom' igen numera.


Dagens meningsfulla meningar





Jag använde mig av slagskuggan från solen,
då jag sökte mig på att ympa fruktträden igår.

Slagskuggan kom över mig då jag sökte mig på att åka skridsko, medan resten av femman sökte sig på klurigheten med att söka förmå målvakten att 'se åt andra hållet'.

Det var slagskuggan av din mäktiga gestalt, som så när skrämde mig igår.
Då jag bara var på väg ut, för att se varför hundarna skällde så.

Evald använder sig gärna av en slagskugga då han hugger ved att elda upp huset med.
Det värmer så gott i huset då timret i det, står i ljusan låga i den öppna spisen.

Mörka moln tornar upp sig vid horisonten som skulle det bli regn.
I Barcelona lyser dock solen och kastar sin slagskugga långt från valplatsen i Washington D. C.



(Om träd vilka bär frukt, frukt-räden är när fruktan finns
för att det blir en sådan där förskräcklig gryningsräd...)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-03-20 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP