Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdagjämning

Det är något konstigt det här med våren.
Släpper fram depressioner
och längtande människobarn.

Solen
ljuset
och de svällande knopparna
får oss att leva på nytt igen
efter vinterns förlamande kyla.

Hopp och förtvivlan.
Ensamhet eller
du och jag.
Likadant varje år.

Det är något konstigt med våren.




Fri vers av ulla berglund
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-20 14:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vintern är konstig. Och väsensfrämmande.
Vi skapades inte för att leva i kyla och mörker.

2023-03-20
  > Nästa text
< Föregående

ulla berglund
ulla berglund