Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livboj

Att kämpa
En stilla kamp
Om överlevnad
Att klamra sig fast
Runt en guppande
Livboj
Likt grönalger
Generar mig
Får barriärer
att brista
Innutiet vältrar sig
Ur mig
Likt en kräkreflex
Står dör
Tom och ihålig
Utanför mig själv
Utan livboj.




Bunden vers av lilla t
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-22 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t