Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINGARNA

Iblad
bär inte vingarna
En annan gång
kan man flyga utan

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-22 16:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En fin dikt som man kan känna igen sig i...
2023-04-29

  Vindsvala VIP
Det är mycket som spelar in där.
2023-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP