Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fångade droppar


trädet minns varje årsring
varje årstid då den fällde sina löv
sov och vaknade
den minns människorna
som stod under trädet
han som försvann på havet
och hon som stod på stranden
väntade på svaret som aldrig kom
hon började söka och fann
en grymhet som var sann
det var då hon klädde sig för strid
och inte till fred

varför ska diktatorn segra?






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-22 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP