Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SIC ERAT SCRIPTUM

Det står skrivet:

Jag är helad i Hans sår

Det står skrivet:

Herden leder Sina får

Här finns skydd för ulv och lo

Här får rättfärdiga bo

Det står skrivet:

Man blir frälst genom sin tro

 

Det står skrivet:

Jag har liv i överflöd

Jag har övergått till livet

ifrån död

Ifrån mörker och till ljus

Vägen går till Faderns hus

Och där tystnar aldrig

lovprisningens brus

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/3 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-03-22 18:33



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Bra sammanfattat om bibelns sanningar och budskap!
2023-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP