Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja till NATO!


Grattis
landets glesa blir övningsfält
byar och hemman dödas

Grattis Jimmie
till fäderneslandets dödsfält




Fri vers av Staffan Nilsson
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-22 20:32



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Bra sammanfattat.
2023-05-04

    ej medlem längre
Bra dikt!
2023-04-12

  Koloristen
Hato.
2023-03-24

    Ohemulen VIP
Ja, och grattis alla gotlänningar som kommer att få se sin ö förvandlad till en amerikansk militärförläggning med kärnvapen...
2023-03-24

    Kämpendahl
Det är inte bra att göra avkall på sin frihet för att fjäska för avskum som Erdogan.

Kortsiktiga förhastade beslut som i längden bara ökar risken för krig.

Vem betalar? Stackars ukrainare och värnpliktiga ryssar.

Läs gärna min dikt Nato-ansökan.

2023-03-22

    Kämpendahl
Underbart underbart.
2023-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Nilsson
Staffan Nilsson