Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GÄVLE ENERGI

Kan solen värma

genom rutan?

Elvärmen får vi

vara utan

Gävle Energi

har hand om skutan

Då blir det kyligt

i kajutan

 

LARZ GUSTAFSSON 23/3 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-03-23 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP