Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTET PÅ LIVETS STIG.

är nu framme vid slutet..
på livets stig.
vänder mig om.
går tillbaka till livet.
till ljuset till värmen.
till all jag älskar.
tänker när tar minna.
andetag slut orka orka.
inte i bland kämpa..
för att få luft.
tänker på alla jag älskar.
sträckte ut minna händer till dom.
tar tag i dom vill.
aldrig nånsin släppa taget.
var vid livets slut lucia 2018.
återvände till livet.
kämpa kämpa varje andetag .
av birgitta skrev 24.3.2023-.
stod vid fönster väntade på att orka gå ut med hunden.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-24 12:05



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Livet en ständig kamp, livsgnistan är stark.
2023-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om livskraft och överlevnad.
2023-03-24
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP