Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÄKAREN RINGDE

Dubbel dos av Forxiga

Trajenta likaså

Hämtade också ut

Ezetimib

Nu ska det väl ändå gå

att få någon fason på karln

på blodfett och kolesterol

Det hjälpte ju inte

med mandariner

eller med Läkerol

 

Provtagningsresultaten

är ingen muntration

Den som är så glad i maten

når ej fram till folkpension

Kanhända himmelsfärden

tidigareläggs trots allt

och jag går in i världen

där det aldrig blåser kallt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/3 2023

https://www.youtube.com/watch?v=3hGSevc9gD4

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-03-24 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP