Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8667

 

 

Sommarkväll myggen

inar nytjärad eka

skvalpar vid bryggan

sill och mandelpotatis

glaset halvfullt med månsken

 

kvällsbrisen tilltar

tårpilen vaknar till liv

klockan nära noll

minns en annan tid i ett

annat liv  för länge sen

 

när det var du och

jag och livet låg framför

oss då solen sken

sen kom molnen himlen som

rämnade och tårarna

 

som aldrig tar slut

av jord var du kommen jord

ska du åter bli

ensam kan aldrig bli fri

minnet av tiden med dig

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-03-28 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP