Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ursäkta hasten.

det är skrivit med kvasten.
pennan är sprucken och.
blyertsen är slut.
därför ser det ej bättre ut.
skrivit i min stora syster poesibok.
jag fick ärva när hon dog.
av birgitta29-3 2023 ..
en gammal poesi dikt av hennes vänner




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-29 11:56



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jag har också en poesibok med roliga verser uti:-) Kul att ha det sparat!
2024-01-06
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP