Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att gång efter annan förklara valda delar av mera verkligheten för valda delar av mera allmänheten, så den slipper tänka själv, fundera längre än stipulerade tre minuter samt av en hop andra skäl.


Dagens förklarade ord 2023 03 29






Reprisen
-
består då av dels rep,
som kan ha litet olika längd
och kan användas, på film,

till exempelvis bestraffning av viss olydnad
samt ofog till sjöss under den tid i historien
då amiralitetet använde sig av (prygel) segelfartyg

består då av dels risen,
vilka kan synas användas i en eller annan bastu,
här som där i världen, mest där.

Risen kan dessutom växa, utomhus eller i växthus,
buskmodellen då under viss bevakning av
uppsatta kameror som reglerar möjligt sorterande
efter 'ägare' och 'tjuvstryker's.



(Själv tänker jag mest efter 15.00 på vardagar
och känner all annan vaken tid, ojämna veckor)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-03-29 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP