Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett land där man inte vet att kudden under kjolen har tre orienteringspunkter och man behöver en spåkvinna för att ta reda på platsen vill jag skratta nu när jag hittade det här barnrodret på svenska och engelska.


Konstigt att Putin godkänner Finland i Nato men ej Sverige.

JUST NU: Hårt finskt utspel – ”Svenskar är hycklare” | Marcus Oscarsson

 

https://www.youtube.com/watch?v=8Wp9iNINHMc


Att vakna till en frostig morgon klockan 8 den 31 mars,år 2023  rädd för att bli lurad den 1 april, till en elegant ignorerad att kunglig stat och ett land som lämnats efter av våra närmaste grannar över Östersjön, så här ser det ut kära du! och ni var hycklare när vi ville vara tillsammans i EU och ni svenskar fortsatte utan ånger, sa svenska pressen på torsdagen.

efter en nattvarden av eftertanke som slutade i en svart mardröm och rop på hjälp, drömen var om att vi var omringade av ukrainare som trevade lokalt och tar svenska kvinnor på med respektlöshet och hyssar deras ucrainska flagga överallt.


Efter en sådan mardröm känner jag mig som ett misshandlat äpple!


Jag har lust att förbanna på vilket språk som helst, men det är långfredagskväll och under fastan avstår jag från att reagera på allt och alla, lite förstånd har jag kvar, och tänker att mystiska är herrens väg.


Jag minns en gång, för cirka 25 år sedan, jag hade ett telefonsamtal med en högt uppsatt man i Amerika som sa till mig: Hej kära, ditt öde har skrivits in i sannolikhetsteorin, först Finland och sedan får vi se Miss Jeflea.
Fan, allt känns som deja vu.

Påskfjädrarna är gömda någonstans så att jag kan lugna mig -

Jag ska ut och plocka kvistar och börja pynta till påsk.
Detta politisk misslyckande är dock inte värt och inte ha en glad påsk med alla!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-03-31 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP