Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min son min ängel.

grattis roine på din födelse dag.
jag kan bara ge dig.
kärleken från mitt hjärta.
kärleken till dej.
min älskade son.
du blev inte ens 23 år.
vi får vara tacksamma .
den tid vi fick tillsammans.
du ligger där vid en kyrka.
vid en sjö i småland.
du vilar där din flickvän bor.
kram älskar dg min son-
din bror jim är också en ängel.
han få två små flickor.
du frågade alltid efter din pappa.
han orkade inte med att du.
inte fanns längre.
han dog några år efter dig.
kram din mamma birgitta.
älskar dig mitt hjärta vill brista.
när jag såg din vita kista.
av birgitta skrev nu 31.3 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-31 12:31



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Mycket starkt berörande i din text. Hur svårt måste allt vara.
Må du finna tröst.
Styrkekram

2023-04-11

  angela Täubert fd Jansson VIP
Berörande ända in i hjärteroten.
vacker ihågkomst av din son.
2023-04-04

  Eva Langrath VIP
Stark berörande dikt som jag kan relatera till , jag har också fått lämna en son till en annan värld.
2023-04-01

  Alysse VIP
Mycket berörande skrivet
livet är så skört
och vi vet aldrig hur lång
eller kort tid vi har tillsammans
Att förlora ett barn
måste vara en ofattbar sorg
och smärta
Jag som har mina kvar i livet
får ont i hjärtat då jag tänker på
hur hemskt det måste kännas
Att dessutom förlora flera
nära och kära är en stor tragedi
stor varm styrkekram
till dig <3


2023-03-31
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP