Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en trollsländas liv



ur hennes skrik
blödde ögonen
barnen sprang förbi hennes skugga
och de låtsades alltid
som att de aldrig någonsin sett
när hon tystnat blödde ögonen fortfarande
vuxna låtsades se
barnen samlades kring henne
inte slutade ögonen blöda




Fri vers av Schipperke
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-31 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schipperke