Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Tomt i kistan av Lena Staaf


Inflationens profitörer

Jag höjer priserna så mycket jag kan
helt utan skam
då blir jag ruskigt rik
och trampar på lik

Fy för Oligopol
nej Monopol
är vårt slutgiltiga mål.
Då höjer vi prisökningstakten
och har hela makten




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-01 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP