Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De solitära tveksamheternas dilemma

Ögonblickens fägring
speglade en ensam varelse på klippans brant
som verkade befinna sig i
de solitära tveksamheternas dilemma

Varelsen visade ingen rädsla
utan stod stadigt och balanserat kvar
medan den slickade med försiktighet
kring dess forna sargade sår

Det verkade som om det inte fanns
någon återvändo för varelsen
från stupets välkomnande hand

ge inte upp den framtidstro
för de okontrollerbara omständigheter
som föranlett denna dystra stig

På andra sidan knappelskäret
finner ron den önskvärda stillheten




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-01 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP