Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkohol halt som stopp

Jag kan inte känna när jag är full
När jag är fulländad
Jag kan inte känna När jag är klar
När jag är klar med att vara full
Att vara full av ett tomrum
Ett tomrum av fylla




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Diktcent
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-02 21:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Folk försöker fylla sitt inre tomrum med alkohol, droger, lyxkonsumtion m m. Det är dömt att misslyckas.
Endast Jesus kan fylla tomrummet.
2023-04-03

  cilax VIP
fin
2023-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Diktcent
Diktcent