Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8676

 

 

Sannolikheten

att du har rätt ökar för

var gång du har fel




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-03 10:59



Bookmark and Share


  kriya
jag avskyr känslan av att 'fått rätt' den slags makten och fåfängan det ger.
2023-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP