Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN SMÄRTA O DIN SORG,

det jag föl hos dig.
känslor alt du hade.
. smärta o sorg.
i ditt hjärta.
det kändes att nåt .
drog i ditt hjärta.
jag måste veta varför.
ja livet är en gåta.
två hjärtan möttes-.
i både glädje o sorg.
det fanns kärlek.
o värme i ditt hjärta .
av birgitta skrev i morse.
när jag satt i köket o drack kaffe,




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-03 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP