Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför finns vi här?

Varför finns vi just här?
När vi istället kunde vara där?
Finns vi ens i detta nu?
Utgör ditt jag ens du?
Kan du lita på dina sinnen?
Vad om de lurar dina minnen?
Finns det något som en själ?
Eller har ens existens ett skäl?
Har våra liv ens en mening?
När så litet håller oss enig?
Vad om vår kära jord?
Är livet på den tillräckligt god?
Varför har vår existens på denna planet?
Det jag ej vet?
Finns vi i en befintlig tid och rum?
Eller är alla dessa frågor enbart filosofiskt flum?




Bunden vers (Rim) av Filip Zetterlund VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-03 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP