Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa...

Du var den ända som förstod....


Du var den jag ville ha kvar i mitt liv...


Du fanns alltid med i mina tankar....


Du finns där fortfarande....


Ditt levnadssätt tog dej ifrån mej....


Men för mej kommer du alltid vara den bästa!!!!


Jag släpper dej aldrig pappa!!!!


Jag älskar dej så....vill ha dej tillbaka....




Övriga genrer av Sabbe
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-08-12 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabbe
Sabbe