Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att dölja någonting.


Redigerat månskenslandskap

din bild är den rätta
den sanning du vill tro på

för snöfälten glittrande som
solblänken i vattnet
och himlen djupblå som
skimmerkanten på en ängels gloria
är den utsikt du förväntar
dig när du vaknar upp

du får den men först efter att
jag lett dig förbi alla de svarta hålen
och sett till att blixtarna på
himlen har tystnat tillfälligt

landskapet har redigerats
men det lever du i okunskap om
skarvarna är oftast skickligt
sammanfogade och lagade
men ibland när du sover
kan de plötsligt spricka




Fri vers av Elin E
Läst 214 gånger
Publicerad 2003-11-29 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E