Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi delar på hyran

 

 

Dagligen vaknar jag,

Med

Samma blekte torterade ansikte mitt

 

Förstört av de eviga mardrömmarna

Förstört av massa andningsstopp (sömnapné)

Förstört av den djävla skiten ensamheten

 

Min skugga!

Och

Jag är sammanboende och delar på hyran

 

Min soffa!

Och

Jag också delar på hyran

 

Min dator!

Min tv!

Är mitt ende sällskap i Sverige!

 

Och förstås skrivandet

Och förstås matlagning och städning etc.

Och förstås sitter hemmarest

 

Och ölet!

Den starkaste Arboga 10,2

Tills jag helt försvinner ur verkligheten!

 

Känner ingen ensamhet mer

Känner inte till livet igen

Känner inte smärtan igen

 

På minus ligger jag innan månaden slut

Skuldsatt blir jag innan månadens slut

Fattigare blir jag mer med tiden

 

OH GUD!

OH DÖDEN!

KOM!

 

Och gör slut på mig och befria mig ur lidandet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-04-05 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP