Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Haikusviten: SE DET MED HUMOR Tack på förhand för busvisslingar och applåder :-) och för att Du tittade in.


APRIL via HAIKU - SE DET MED HUMOR

Tema : #APRIL Form: #Haiku

Haikusviten:

SE DET MED HUMOR 

.

PROGNOS

Kosläppet skjuts fram

SMHI i villevallan,

vilseledda kor

.

YELLOW POWER

Värme utlovad

Bore vill visa sin makt,

rebell i diket

.

BURR

Ur led är tiden

statistik som säger varmt,

fast alla fryser

.

SNART SÅ (nationaldans)

gör en glad groda

träna dans runt istappen

snart kommer löven

.

VINGTRÖTTAS CHARTER

Om ångerrätten:

svalan sätter in backen

finns returbiljett?

.

SEN SIESTA

Björnen snoosar på

Honung och bär lär dröja

Snark hörs under snön

.

© Victoria DominiQue

 

 




Bunden vers (Haiku) av DominiQueen
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-05 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen