Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lustigt



Varför göra sig lustig
över den stängda dörren
även om den är öppen
talar den döva inte
det borde kännas bättre se dörren
än finna den skapades
av dem som ville komma in

har inga biljetter över
för alla som vill ha ståplats
Alla bänkar även upptagna
det blir till använda
apostlahästarna




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-04-05 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP